Noordzeekrab

Krabbenvlees is super lekker, het vlees van een Noordzeekrab doet niet onder voor de veel hoger gewaardeerde kreeft.  

Tongfilets gevuld met Zalm

Tongrolletjes met zalm zijn welbekend, toch is dit recept een tikkeltje anders mede door de combinatie van komkommer en dragon.

skrei op een bedje van groenten en kruiden

De kwaliteit van skrei is nog beter dan die van kabeljauw. Kenmerkend zijn de spierwitte en stevige filets. Skrei is slechts een paar weken per jaar verkrijgbaar, van januari tot eind maart. Het word daarom ook wel winterkabeljauw genoemd. Een heerlijke lekkernij om deze winter zeker uit te proberen!

Kabeljauw met Franse mosterd en wortel

Kabeljauw is niet alleen gezond maar ook nog eens erg lekker. Het vlees van de kabeljauw heeft een losse structuur en de smaak word hoog gewaardeerd. Doe daar wat mosterd bij en je hebt een heerlijk recept.

kreeft thermidor

Kreeft hebben we meestal niet bij op de markt, maar als u van tevoren even belt nemen wij het voor u mee. Dit is bij uitstek een feestelijk gerecht en zeer eenvoudig te bereiden.

Gegrilde Botervis met Mosterdolie

De door ons meest verkochte vis de afgelopen zomer voor de barbecue was de botervis. De mensen waren er helemaal gek op en terecht, de vis smaakt gegrild of gebakken perfect. Hier een recept voor als het weer wat minder is!