https://www.koelewijnvis.nl/wp-content/uploads/2019/02/skrei-kruuidenkorstje-e1549093290572.jpg
411
432
Arthur Koelewijn
/wp-content/uploads/2014/10/logo-kort-300x109.png
Arthur Koelewijn2019-02-02 08:41:422019-02-02 08:43:15Skrei uit de oven met een pittige kruidenkorst
https://www.koelewijnvis.nl/wp-content/uploads/2018/03/kabeljauw-met-spinazie.jpg
1024
768
Arthur Koelewijn
/wp-content/uploads/2014/10/logo-kort-300x109.png
Arthur Koelewijn2018-03-26 10:33:332018-03-26 10:33:33Gebakken kabeljauwfilet met spinazie en tomaten
Gamba’s in tomaten-cognacsaus
Scampi of Gamba. Taalverwarring . Hoe zit dat nu? In Nederland wordt gamba’s als verzamelnaam gebruikt voor alle grote warmwater garnalen. Scampi komen uit de koude wateren. Welke naam er ook aan het beestje wordt gegeven, schaaldieren zitten boordevol voedingsstoffen als ijzer, fosfor, calcium en magnesium en zijn ook nog eens caloriearm.

Gerookte forel in witlofblad
Witlof heeft een zacht en krokant blad met smaken van zoet tot bitter. Door de vorm kan het gemakkelijk gebruikt worden als bakje voor allerlei vullingen. Goed te gebruiken als een amuse of salade.
Wij hebben voor de forel gekozen maar je kan dit gerecht ook makkelijk maken met een andere gerookte vis.
