schelvis Piri – Piri

Ingrediënten

  • 600 gr schelvisfilet
  • 1 dl olie
  • 3 st ui gesnipperd
  • 1 blikje tomaten in stukjes
  • 50 ml japanse sojasaus
  • 1 tl suiker
  • 1 rode peper

Instructies

  1. fruit 1 gesnipperde ui in een beetje olie en roer er 1 fijn gesneden pepertjes door. Voeg wat zout toe en laat het mengsel in een pannetje zonder deksel enkele minuten doorkoken. Pureer de ui en rode peper. Verwarm de oven voor op 180 graden. leg de filets naast elkaar in een met wat olie ingevette ovenschaal. Meng de uien, tomaten, olie, sojasaus, suiker en de Piri - Piri door elkaar en schep dit mengsel over de vis. Piri - Piri naar eigen smaak toevoegen. Zet de schaal 15 minuten boven in de oven. Serveer met rijst en bonen.

[print-me/]