Provençaals stoofpotje met victoriabaars

Ingrediënten

  • 800 gr victoriabaars filets
  • 1 blikje gepelde tomaten
  • 4 st sjalotten
  • 250 gr champignons
  • st courgette
  • 1 st rode paprika
  • 2 tenen knoflook
  • 100 ml olijfolie
  • 1 tl provençaalse kruiden
  • peper en zout

Instructies

  1. Zet de oven aan op 200 graden Celsius. Strijk een ovenschaal in met olijfolie. Snijd de sjalotten, paprika, courgette in blokjes. De champignons snijd je door vieren. Bedek de bodem van de ovenschaal met de gesneden groente. Doe hier de Provençaalse kruiden overheen en maak op smaak met peper en zout. Zet in de oven ongeveer 5 minuten. Ondertussen een andere ovenschaal instrijken met olijfolie en de victoriabaars erin leggen. De groente over de vis heen leggen samen met de tomaten en uitgeperste knoflook. Afdekken en 25/30 minuten verhitte bij 200 graden Celsius.

Tijd

  • Koken: 35 min
  • Klaar in: 35 min

[print-me/]