krokante dorade met citroënknoflookroom

Ingrediënten

  • 4 st doradefilets met vel
  • 200 gr spaghetti
  • 200 ml slagroom
  • 2 tenen knoflook
  • 1 st citroen
  • 4 el olijfolie
  • 25 gr rucola

Instructies

  1. Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Breng in een steelpan de slagroom met de plakjes knoflook aan de kook. Boen de citroen onder stromend water schoon. Rasp de gele schil, boven de slagroom, van de vrucht. Kook de room tot de gewenste dikte in en houd warm op een laag vuur. Verhit de olijfolie in een pan. bestrooi de dorade filets met peper en zout. Bak de vis op de huid kant op hoog vuur in 3-4 minuten. Draai de vis en bak nog 1-2 minuten op laag vuur. Giet de spaghetti af en meng met de rucola en de citroenknoflookroom. Schep een mooie portie op een bord en leg de dorade filet hier bovenop.

Notities

lekker met rode bieten


[print-me/]